آموزش سرچ کنسول برای ویدیوها
سرچ کنسول گوگل چیست؟ معرفی ابزار کاربردی search console و آموزش کار وبلاگ ژلکت
ویدیویی که در صفحهای با بالاترین اعتبار و ارتباط با کلمات کلیدی قرار گرفته باشد، رتبه بالاتری در نتایج جستجو خواهد داشت. هنگامی که یک صفحه با یک ویدیو توسط گوگل ایندکس میشود، به اندازه تعداد صفحاتی که دارای ویدیو هستند و در نتایج جستجو نمایش داده میشوند، به گزارش ایندکس ویدیو اضافه میشود. در بخش coverage گوگل سرچ کنسول علاوه بر بدست آوردن اطلاعات مربوط به ایندکس شدن لینکهای سایت، توضیحاتی درباره خطاها و ارورهای پیشآمده وجود دارد. بنابراین شما این امکان رادارید تا باکمی بررسی مشکلات و خطاهای ایجادشده را شناسایی و رفع کنید. آموزش گوگل سرچ کنسول یکی از خدمات مجموعه سئو موشک است که با تمام جزئیات به صورت رایگان در اختیار علاقهمندان به سئو قرار داده شده است.
ارتباط با گوگل از طریق این بخش انجام می شود، شما از این طریق میتوانید نظرات و پیشنهادهای خود را به تیم search console google ارسال کنید. برای این کار روی Submit feedback کلیک کرده و با صفحهی زیر مواجه میشوید، کافی است نظر و پیشنهاد خود را با ضمیمه کردن یک اسکرین شات در کادر مربوطه بگذارید و سپس روی کلمهی send کلیک کنید. این گزارش شامل اطلاعاتی در مورد محتوا و تبلیغاتی میشود که کاربران آنها را میبینند. لینکهای نهایی که در نتایج جستجو گوگل نمایش دادهشدهاند در این دسته نشان داده میشوند. لینکهای نهایی شده یعنی لینکهایی که بعنوان مثال امکان دارد در یک URL ریدایرکت شده باشد.
بله، اکثر دوره های میزفا تا به امروز افزایش قیمت داشتهاند و علت این افزایش قیمت به خاطر آپدیتهایی هست که صورت میگیرد، هر چند اگر شما دانشجوی دورهای باشید آپدیتهای آتی آن دوره به شکل رایگان در دسترس شما خواهد بود. با استفاده از ابزار تغییر آدرس، جستجوی Google را به مکان جدید خود هدایت کنید. به عنوان مثال، در تصویر زیر، گوگل برای تقریباً ۶.۰۰۰ URL، ارور ۴۰۳ Forbidden server ارائه داده است. یکی از کارهای مهمی که برای بهبود بودجه خزش باید انجام شود؛ برطرف کردن همین اشکالات است. همانطور که در تصویر زیر میبینید از ۲ طریق میتوانید به این بخش دسترسی داشته باشید.
عاشق این هستیم که عاشقان به یادگیری و کسانی که تمایل دارن پیشرفت کنن و سایت خودشون رو ارتقا بدن این دوره رو تهیه کنن، این مسئله جدا از اینکه باعث افزایش برکت میشه، باعث بالا بردن نمونه کار خوب و حس خوب هم میشه. در کل هیچ پیشنیاز خاصی لازم نیست، همه چی به شکل کامل توضیح داده شده است. به یاد داشته باشید که هنگام افزودن یا حذف هر صفحه در وب سایت خود یا تغییر URL ، نقشه سایت خود را به روز کنید. به همین راحتی شما سایت خود را به سرچ کنسول متصل کرده اید و میتوانید بعد از گذشت 24 الی 48 ساعت داده ها و اطلاعات را جمع آوری کرده و آن ها را بررسی و آنالیز کنید. در مرحله بعدی لازم است که شما مشکلات نمایه سازی را برطرف کنید و به فهرست بندی محتواهای جدید و یا به روز شده بپردازید. به این نکته توجه فرمایید که برطرف نکردن نمایه سازی و یا عدم فهرست بندی محتواهای جدید و به روز شده میتواند در عملکرد صحیح سرچ کنسول اختلال ایجاد کند.
این ابزار اطلاعات جامعی درباره کلمات جستجو شده، دستگاههای کاربران، سرعت دسترسی به صفحات و امنیت ارائه میدهد. برخلاف دیگر ابزارها، سرچ کنسول دادههای دقیقی از تجربه کاربران از زمان مشاهده سایت در نتایج گوگل تا ورود به آن فراهم میکند. این پلتفرم برای مدیران وبسایتها امکان بهینهسازی تجربه کاربری و بهبود رتبهبندی در موتور جستجو را فراهم میسازد. دوره جامع آموزش سرچ کنسول قراره همه چیز رو از اتصال سایت تا تحلیل عملکرد و بهبود سئو بهتون یاد بده. تو این دوره با روشهای تأیید مالکیت سایت، مفاهیم کرال، ایندکس و رتبهدهی آشنا میشید و یاد میگیرید چطور با ابزارهایی مثل URL Inspection مشکلات صفحات رو بررسی کنید. بخش Performance هم بهتون کمک میکنه تا با تحلیل متریکها و دیمنشنها، بهترین کلمات کلیدی و صفحات سایت رو پیدا کنید.
این فهرست به موتورهای جستجو کمک میکند تا بتوانند بهسرعت و با دقت بیشتری صفحات مرتبط با کلمات کلیدی رو پیدا کرده و نتایج جستجوی بهتری رو نشان دهند. اما اگر قصد دارید که فقط از محتواها و مطالب وبسایت خودتان جستجو شود، باید از دادههای ساختاریافته که در وبسایت خودتان قرارگرفته است استفاده کنید. در بخش Sitelinks searchbox گوگل سرچ کنسول میتوانید گزارش تمام ریز جزئیات موجود درباره باکس جستجو درونی وبسایت خود در نتایج جستجو را ببینید. همچنین این امکان رادارید تا تمامی خطاها و مشکلات احتمالی را بررسی و سعی در رفع آن داشته باشید. Enhancement یکی از مهمترین بخشهای سرچ کنسول است که باعث بهبود عملکرد سایت میشود. با یادگیری بخش enhancement میتوانید صفحاتی که سرعت کمی دارند، صفحاتی که ریسپانسیو نیستند، صفحاتی که FAQ یا review snippets دارند، ولی با مشکل مواجه هستند را مشاهده کنید.
شاید ساده به نظر برسد اما برخی از کارشناس های سئو برای اعمال چند تغییر ساده در سرچ کنسول سایت از شما مبالغی را دریافت خواهند کرد که می توانید با آموختن این آموزش ها جلوی چنین پرداخت هایی را بگیرید. برای یادگیری جامع بخش overview و زیر بخش های آن در سرچ کنسول بر روی لینک زیر کلیک کنید. راز پیشرفت در هر کاری رو یادگیری و یاددادن میدونم و آکادمی میزفا تونست چنین بستر مناسبی رو برام فراهم کنه. برای تهیه دوره، کافی هست شما روی دکمه ثبتنام (سبز رنگ) کلیک کنید و بعد از وارد کردن اطلاعات کاربری و تایید این اطلاعات، میتونید پرداخت داشته باشید و بعد پرداخت میتونید از دوره استفاده کنید. تلاش و انگیزه یادگیری مهم ترین پیشنیاز دوره هست، ما عاشق این نیستم همه افراد دوره های ما رو تهیه کنن.
گوگل Discover را در آوریل 2019 معرفی کرد تا به ناشران بینش بیشتری در مورد نحوه کشف محتوای آنها توسط جستجوگران بدهد. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بخش performance به مقاله ” آموزش performance ” مراجعه کنید. بخش Product Snippets به بررسی هشدارها و وضعیت اسکیمای Product در صفحه محصولات می پردازد. گزارش اسکیمای محصول به دو بخش Valid با رنگ سبز و Invalid با رنگ قرمز تقسیم می شود که وضعیت نمایش ریچ ریزالت محصول را مشخص می کند. این بخش تأیید میکند که شما مالک یا مدیر سایت هستید و به شما اجازه میدهد به دادههای سایت خود دسترسی داشته باشید.
درصورتیکه همچنین صفحهای نمایش داده نشد، شما با یک یا چند خطا مواجه شدهاید که با کلیک بر روی آنها میتوانید توضیحات مربوط به خطاها را ببینید و در مورد شیوهی حل آنها اطلاعاتی بهدست آورید. این بخش برای سایتهای فروشگاهی و سایتهایی است که کالا هایی را برای فروش در سایت خود میگذارند مناسب است. در بخش products گوگل قابلیتی را فراهم کرده که مدیران وبسایتهایی که سایت فروشگاهی دارند عملکرد فروش محصولات خود را در نتایج گوگل ببینند. این بخش گزارش تجربه صفحه در سرچ کنسول است و از سه زیر بخش Page Experience، Core Web Vitals و Mobile Usability تشکیلشده است که به توضیح یکایک آنها میپردازیم. برای این کار طبق تصویر زیر روی بخش Removals کلیک میکنیم و سپس روی گزینهی New Request کلیک میکنیم. حال صفحهای به ما نشان داده میشود که در کادر مربوطه url صفحهای که میخواهیم حذف کنیم را میگذاریم و گزینهی اینتر را فشار میدهیم.
اینکه صفحات وبسایت شما در اندازه و دیوایس های دیگر مثل موبایل قابلنمایش باشد، یکی از عاملهای مهم برای سئو گوگل میباشد. از طریق زبانه وبمستر تولز خود، گزارش sitemap را انتخاب نمایید و سپس در مرحلهی بعدی URL مربوط به نقشه سایت خود را طبق تصویر زیر در کادر مشخصشده وارد کرده و سپس روی گزینه Submit کلیک کنید. Fetch as google یکی از قابلیتهای بسیار مهمی است که با استفاده از آن میتوانید صفحات وبسایت خود را به شکل دستی ایندکس کنید. چون گاهی اوقات صفحات وبسایت شما توسط خزندههای گوگل ایندکس نمیشود یا زمان ایندکس شدن آنها کمی طولانی است. بنابراین با استفاده از این ابزار شما میتوانید به صورت دستی صفحهی خود را ایندکس کنید.
سرچ کنسول ابزاری است که گوگل مدام آن را آپدیت کرده و بخشهای مختلفی دارد. هر بخش نیز ارورها، پیشنهادات و یا توضیحات خاصی را در حالتهای مختلف نمایش میدهد. به همین خاطر مهم است که آموزش این ابزار در وضعیتهای گوناگون انجام شود تا کاربر بتواند زمانی که با ارورهای خاص خود مواجه میشود، به درستی تحلیل کرده و روش حل آن را بداند. هر بار که سایت شما در ازای سرچ کلمات کلیدی توسط کاربران در نتایج جستجو گوگل ظاهر می شود؛ یک impersion برای سایت محاسبه می شود. سرچ کنسول شما را یاری خواهد داد تا درک بالاتری از سایت خود داشته باشید و در رفع ایراد ها و بهبود سایت خود موثر واقع شوید. برای داشتن یک وب سایت با بازدید بالا استفاده از سرچ کنسول را فراموش نکنید.
به عبارت دیگر، فیلتر بر اساس نقشه سایت، تنها به آدرسهایی که ویدیو در آنها یافت شده است و ایندکس شدهاند، توجه میکند. این ابزار گوگل سرچ کنسول که توسط google تعیینشده است، این قابلیت را به شما میدهد تا بتوانید بهراحتی مشخص کنید که چه پارامترهایی توسط رباتهای گوگل باید نادیده گرفته شوند. در ادامه به بررسی یکایک خدمات و آموزش کار با گوگل سرچ کنسول و توضیح بخش های مختلف پنل آن می پردازیم. سپس روی گزینه File Maneger کلیک کنید و سپس با کلیک بر روی دکمه Upload میتوانید این فایل را در پنل خود آپلود کنید. بعدازآن به گوگل سرچ کنسول برگردید و روی دکمه VERIFY همانطور که در تصویر زیر نشان دادهشده است کلیک کنید. در قسمت اول آموزش سرچ کنسول تمام روش های ثبت سایت رو به شما آموزش میدم.
گوگل سرچ کنسول یکی از مهمترین ابزار هایی است که هر سئوکار و یا وبمستری نیاز به استفاده از آن دارد. گزارش Pages یکی از ابزارهای سرچ کنسول است که به بررسی وضعیت خزش و ایندکس تمام صفحات سایت می پردازد. گزارش Pages سابقا با عنوان Coverage شناخته می شد که بعدها با هدف ساده سازی و یکپارچه شدن هشدارها و خطاها نام آن تغییر کرد. گوگل سرچ کنسول به شما اجازه میدهد که ایمیلهای اعلان مربوط به مشکلات یا بهروزرسانیهای مهم سایت را دریافت کنید. این اعلانها به شما کمک میکنند تا بهسرعت به مشکلات فنی، کاهش ترافیک، یا مسائل مرتبط با ایندکسینگ پاسخ دهید.
هشدارهایی که در Product Snippets گزارش می شوند هیچ تاثیری بر روی رتبه بندی و کیفیت صفحه ندارد و فقط به نمایش یا عدم نمایش داده های ریچ ریزالتی مربوط است. یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات اسکیمای Product استفاده از داده های واقعی و پرهیز از شیوه های غیر اصولی مانند فانکشن است. گزارش Enhancements and experience اطلاعاتی را در خصوص قابلیت استفاده از تلفن همراه، داده های اسکیما و تجربه صفحه است. این بخش اطلاعات بسیار خوبی در اختیار شما می گذارد که هریک به ابزار مستقل در کنسول ارجاع داده می شود. بخش Security Issuesو Manual Actions به شما اطلاع میدهد که آیا سایت شما به دلیل نقض قوانین گوگل پنالتی شده است یا خیر. همچنین در بخش Security Issues میتوانید ببینید که آیا مشکلات امنیتی در سایت شما شناسایی شدهاند.
برای انتقال سایت از یک دامنه به دامنه دیگر استفاده میشود و گوگل از این طریق مطمئن میشود که رتبه و بکلینکهای سایت به دامنه جدید منتقل میشود. نقشه سایت یک فایل XML است که لیستی از URLها را شامل میشود و به موتورهای جستجو کمک میکند تا صفحات و سایر اشکال محتوا را در یک وبسایت کشف کنند. میانگین موقعیت نشان میدهد که وبسایت شما با کلمات کلیدی و عبارات مختلف به طور میانگین در صفحه نتایج جستجو در جایگاه چندم نشان داده میشود. گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) ابزار گوگل برای صاحبان سایتهاست تا آنالیز خوبی روی سایت خودشان از نظر سئو داشته باشند. در این جلسه ضمن آشنایی و بررسی نسخه های مختلف یک وب سایت به بررسی روش اتصال سایت به سرچ کنسول از طریق گزینه Domain و DNS Verification می پردازیم. در ادامه مقالهی نحوه کار با گوگل سرچ کنسول به بررسی بخش Settings میپردازیم.
در این قسمت تنها لینکی را نشان میدهد که محتوا روی آن redirect شده است. در این دسته تنها جستجوهایی نشان داده میشود که وبسایتتان در نتایج جستجو گوگل برای کاربران نمایش داده است. بعد از انتخاب یکی از روشهای فوق و تایید مالکیت سایت، میتوانید وارد سرچ کنسول شده و از سرویسها و خدماتی که ارائه میکند، استفاده کنید. در دوره جامع آموزش Search Console به شما یاد خواهیم داد که این ابزار به چه دردی میخورد، چگونه باید آن را به سایت شما متصل کرد و چگونه باید از آن برای افزایش رتبه و تحلیل کلمات کلیدی ورودی به سایت استفاده کرد. اگر برنامه نویس نیستید و قصد ندارید در آینده شغل اصلی شما برنامه نویسی باشد، پس طبیعتا نه، و نیاز نیست برنامه نویسی را یاد بگیرید.
اگر بخواهید صفحهای به دلایلی مانند محتوای قدیمی یا نامناسب از نتایج جستجو حذف شود، میتوانید از این ابزار استفاده کنید. شما میتوانید ببینید که در بازههای زمانی مختلف سایت شما چگونه عملکرد داشته است و تأثیر تغییرات سئو یا محتوا را در طول زمان بررسی کنید. همچنین سرچ کنسول اطلاعاتی در مورد Core web vitas و قابلیت استفاده از تلفن همراه Mobile Usability نمایش میدهد. سرچ کنسول یک گزارش نقشهسایت ارائه داده و یک راه آسان نیز برای انتشار آن فراهم کرده است. ایجاد یک نقشهسایت کار بسیار آسان و راحتی است چرا که این نقشهها به طور خودکار توسط سیستمهای مدیریت محتوا (CMS)، افزونهها یا ابزارهای آنلاین ساخت نقشه سایت، تولید میشوند.
شما میتوانید صفحه را از فهرست گوگل بازیابی کرده و آن را با صفحه ای که اکنون در سایت شما وجود دارد مقایسه کنید تا ببینید آیا تفاوت هایی وجود دارد یا خیر. در این صفحه میتوانید اطلاعات فنی بیشتری مانند زمان و نحوه خزش گوگل در سایت و نحوه نمایش آن هنگام باز شدن صفحه از گوگل را نیز بررسی کنید. در برخی موارد متوجه تعدادی خطا نیز میشوید که ممکن است این خطاها راجع به عدم توانایی گوگل در خزشِ صحیح صفحه شما باشد. فیلترها در کنسول نقش بسزایی دارند و به شما کمک می کنند تا میان اطلاعات Performance به کنکاش پرداخت. ریجکس، ترکیبی از علایم و قواعد است که با آنها می توان هرچیزی را در اطلاعات بصورت پیشرفته یافت.
اگر شما میتوانید کد html خود را ویرایش کنید میتوانید از شیوهی HTML tag استفاده کنید. برای این کار ابتدا لینکی که در shared box وجود دارد را انتخاب و کپی کنید سپس صفحه اصلی سایت را در ویرایشگر موردنظر خود بازکنید و لینکی را که کپی کردهاید را در قسمت Head صفحه اصلی خود قرار دهید. در شیوهی دوم نیز دوباره نام دامنه خود را در باکس قرارگرفته در بخش Domain وارد کرده و سپس روی دکمه Continue کلیک میکنید. در این روش مانند روش قبل نیاز نیست زیر دامنههای دیگر سایت یا پروتکلهای دیگر آن را مجزا وارد کنید. قسمت دوم این آموزش به معرفی نمای کلی سرچ کنسول می پردازد و تمام قسمت های بخش performance را برای شما عزیزان توضیح داده ام.
سرچ کنسول ابزاری است که با استفاده از آن گزارش عملکرد سایت را در موتور جستجوی گوگل، خطاهایی که درگوگل رخ میدهد و گزارشی از ورودی سایت را به ما نشان میدهد. این ابزار قدرتمند به یک سئوکار نشان میدهد چه مشکلاتی در سایت وجود دارد، چه صفحاتی از سایت ایندکس شده است، میزان کلیکهای دریافتی و رتبه وبسایت ما در نتایج گوگل چگونه بوده است. با استفاده از این ابزار میتوانیم صفحات سایت، لینکهای جدید و لینکهای شکسته را به گوگل سرچ کنسول معرفی کنیم. سرچ کنسول – Google Search Console، یک سرویس رایگان است که به شما کمک میکند تا وبسایت خود را در نتایج جستجوی گوگل ارزیابی و بر روی تجربه ای که کاربران بدست می آورند نظارت داشته باشید. کنسول جستجوی گوگل مجموعهای از ابزارها را در اختیار شما قرار می دهد که به لطف گزارش های ارزشمند خود کمک میکند تا بتوانید به بررسی، مدیریت و بهبود وبسایت خود در نتایج ارگانیک بپردازید. همانطور که در مقاله نکات افزایش ترافیک بر روی سایت اشاره کردیم ترافیک ارگانیک یکی از مهمترین ترافیکها برای وب سایت است.
اگر به تازگی مطلبی در وبسایت قرار دادهاید میتوانید url مطلب خود را از سایت کپی و در URL Inspection جاگذاری نماید تا مراحل ایندکس آن به سرعت انجام شود. توجه داشته باشید وجود نقشه سایت تاثیر مستقیمی افزایش یا کاهش رتبه ندارد. با کلیک بر روی URL، در این گزارش، تمام دامنههای خارجی که به آن صفحه پیوند دادهاند، نمایش داده میشوند. گزارش لینکهای داخلی لیستی از برترین صفحات لینک دادهشده را نمایش میدهد. در مثال بالا میبینید که کلمه کلیدی با Impression مناسب وجود دارد که این سایت، به علت قرار گرفتن در رتبه ۹ نمیتواند کلیک مناسبی دریافت کند. سپس کلمات کلیدی که ایمپرشن بالایی دارد ولی ما رتبه مناسبی در آن نداریم را پیدا میکنیم و روی آن کلیک میکنیم.
این صفحه نشان می دهد که چه صفحاتی ایندکس نشده اند و به چه دلیل ایندکس نشدند که در ادامه خطا های نو ایندکسینگ بررسی می شوند. روش دیگر تایید مالکیت سرچ کنسول از طریق URL perfix می باشد که به روش های زیر صورت می گیرد. اگر تمایل دارید سئو را شروع کنید فراموش نکنید که سرچ کنسول و آنالیتیکس ۲ ابزار ضروری برای شما خواهند بود. در این آموزش به بررسی خطاهای مرتبط با لینک های غیر طبیعی، یعنی خطاهای Unnatural links to your site و Unnatural links from your site و نحوه رفع آن ها میپردازیم. در این آموزش ضمن بررسی خطای User Generated Spam یعنی محتوای اسپم تولید شده توسط کاربر، به نحوه رفع این مشکل خواهیم پرداخت.
ذکر این نکته در آموزش سرچ کنسول ضروری است که درک کنید استفاده از این ابزار تا حد زیادی به تحلیل شما وابسته است. پیش پیشنهاد میکنیم برای آموزش سرچ کنسول به صورت کامل حتما از یک متخصص سئو کمک بگیرید تا بتوانید آمارها را به درستی درک کنید. مثلا اگر سرچ کنسول آمار ایمپرشن بالا اما نرخ کلیک کم را میدهد، یک وبمستر معمولی تنها پایین بودن نرخ بازدید را درک خواهد کرد. اما یک متخصص سئو، به دنبال چرایی آن خواهد بود، از بخش Queryها به دنبال کلمات کلیدی با ایمپرشن بالا و نرخ کلیک کمتر بوده و با تقویت آنها، نرخ کلیک را افزایش میدهد. چنین ترفندها و تکنیکها یا تحلیلهایی تنها از طریق یک متخصص سئو که سابقه اجرایی و دانش عمیقی دارد ارائه میشود. بنابراین مهم است که حتما یک فرد مطمئن را برای آموزش google search console انتخاب کنید.
برای یادگیری ساخت نقشه سایت و ثبت آن در سرچ کنسول بر روی لینک زیر کلیک کنید. دوباره به کنسول جستجوی گوگل بروید ، دامنه قدیمی را انتخاب کنید و به تنظیمات بروید و روی تغییر آدرس کلیک کنید. این متریک درواقع میانگین موقعیت قرارگیری سایت، در نتایج گوگل است؛ درنتیجه باید کلمات کلیدی سایت را به خوبی انتخاب کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بحث نقشه سایت و نحوه اتصال آن به سرچ کنسول می توانید به مقاله سایت مپ مراجعه کنید. این بخش به شما امکان میدهد نقشه سایت (Sitemap) خود را به گوگل معرفی کنید. نقشه سایت شامل لیستی از URLهای صفحات شماست که میخواهید گوگل آنها را ایندکس کند.
برای یادگیری امکانات سرچ کنسول، توصیه میکنیم یک وب سایت با قدمت حداقل 1 ماه داشته باشید که در طول این مدت در سرچ کنسول ثبت شده است. این کار به آن خاطر است که سایت شما از نظر گوگل به طور کامل بررسی شده و آمارها یا تحلیلهای آن برای شما نمایش داده شوند. با توجه به دادههایی که تاکنون ذکر کردیم، آموزش سرچ کنسول یک پیش نیاز مهم برای هر وبمستری است که میخواهد بفهمد چه در سایت او میگذرد. تاکنون در این مقاله اطلاعات مفید و مختصری را برای این ابزار بیان کردیم و اکنون میخواهیم بهترین روش یادگیری آن را برای شما معرفی کنیم. دوره آموزش سرچ کنسول که به صورت رایگان برای شما کاربران عزیز ویکی دمی در حال آماده سازی و تولید است، قرار است به صورت کامل، تمامی نیاز های شما را برای تسلط به این ابزار حرفه ای برطرف سازد. این دوره حاصل یک کار تیمی در ویکی دمی است و برای آن زحمت زیادی کشیده شده است.
همچنین می توانید از آن برای اطمینان از نگهداری سایت یا تنظیماتی که انجام می دهید با توجه به عملکرد جستجو اطمینان حاصل کنید. در enhancements می توانید تمام اسکیماهایی که در سایت تان وجود دارد را بررسی و وضعیت هریک را ارزیابی کنید. مشکلات اسکیما مانند Product Snippets دارای دو بخش Invalid یعنی مسایلی که باعث می شود یک اسکیما در نتایج جستجو نمایش داده نشود و Valid یعنی آیتم سالمی که در صورت نیاز در نتایج جستجو نمایش داده می شود. گزارش Video Pages صفحات ایندکس شده را پوشش می دهد و اگر صفحه ای به هر دلیلی از جمله مسدود بودن یا وضعیت غیر قابل دسترسی ایندکس نشده باشد، در این گزارش ظاهر نمی شود. ابزار video pages شامل دو بخش بصورت نمودار و جدول اطلاعات است که خطاهای مربوط به ایندکس شدن یا نشدن ویدئوها را در اختیار قرار می دهد.
با استفاده از این ابزار میتوانید نقاط قوت و ضعف سایت خود را مشاهده کنید. ابزار سرچ کنسول گوگل به شما کمک میکند تا بتوانید به صورت دستی صفحات سایت خود را ایندکس کنید یا با قرار دادن نقشه سایت سرعت خزیدن و ایندکس کردن مطالب را افزایش دهید. سرچ کنسول ابزاری رایگان از گوگل است که داده های مهمی مانند عملکرد سایت در نتایج جستجو، خطاهای احتمالی، و اطلاعاتی درباره لینک های ورودی را ارائه می دهد. با این ابزار می توانید توجه شوید که کاربران با چه کلمات کلیدی ای وارد سایت شما می شوند، رتبه شما در نتایج جستجو چگونه است و چه تغییراتی می توانید انجام دهید تا رتبه بهتری کسب کنید. یادگیری سئو خود را افزایش دهید و روی تحقیقات کلمات کلیدی کار کنید، افزایش سئو سایت همینطور اتفاق نمیافتد.
چون یادگیری برنامه نویسی از شما زمان و هزنیه زیادی را خواهد گرفت و حتما توان متخصص شدن در آن را هم نخواهید داشت. به عبارت دیگر کسانی که تخصص دیگر یا شغل دیگر دارن زمان کافی برای یادگیری را ندارند. برخی از خطاهای ناچیز و کم نیاز به برنامه نویسی و کدنویسی هست که در داخل دوره به شما چند راه کار داده شده که از کجا برنامه نویس پیدا کنید تا بتواند برخی از مشکلات سرچ کنسول شما را حل کند. هنگامی که گوگل با نمایه سازی، هرزنامه یا سایر موارد در سایت شما روبرو می شود، هشدار دریافت میکنید.این هشدار به شما نشان می دهد که کدام سایت ها به وب سایت شما پیوند دارند. دریافت این هشدار در جلوگیری از عیب های احتمالی بسیار موثر است.عیب یابی مشکلات مربوط به AMP، قابلیت استفاده از تلفن همراه و سایر ویژگی های جستجو نیز در این هشدار قابل مشاهده است. این بخش شامل انواع طرحواره هایی است که گوگل در سایت شما برای نمایش ریچ ریزالت شناسایی کرده است.
این اطلاعات یک شروع خوب برای دریافت اطلاعات از عملکرد کلی سرعت سایت است. لینکهای خارجی که همان بکلینکها هستند و لینکهای داخلی لینکهایی هستند که از داخل وبسایت به جای دیگری درون وبسایت ارجاع داده میشوند. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشدهاند لیست میشوند. با کلیک روی گزینه Not indexed مواردی که باعث شده است صفحات شما ایندکس نشوند، لیست شده است. برای مشاهده اینکه چرا صفحات در موبایل ایراد دارند و یا کدام صفحات هستند نیز از همین صفحه استفاده می شود که شکل زیر نمونه ای از ایرادات را نمایش می دهد. در تصویر بالا به وضوح میتوان مشاهده کرد که به مرور زمان تعداد صفحات ایندکس شده نسبت به ایندکس نشده بیشتر می باشد.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/