آموزش گنج یابی در جنگل سفری به دل راز و رمز فلزیاب شیراز
پیدا کردن جاساز گنج و دفینه صخره هایی که در دل خود گنج دارند کتابخانه باستان شناسی دانلود کتاب دفینه یابی و گنج یابی
آن مکان وقتی تائید میشود که نشانه های دیگر هم وجود داشته باشند و به هیچ عنوان خاک بهم خورده و دارای لکه های مختلف نباشد. در کتاب گنج یابی و دفینه یابی، روشهای مختلفی برای یافتن گنجها و دفینهها آموزش داده میشود. همچنین، این کتاب شامل تجربیات و ماجراهایی است که افرادی در جستجوی گنجها و دفینهها داشتهاند. پیدا کردن گنج در ایران نیازمند دانش، تجهیزات مناسب و رعایت قوانین و مقررات است. با توجه به تاریخ و تمدن غنی ایران، مکانهای بسیاری وجود دارند که میتوانند محل دفن گنجهای باستانی باشند.
توجه داشته باشید که خاک جنگل دارای مواد معدنی بسیار زیادی است و همین عامل گنج یابی در جنگل با فلزیاب های معمول را کمی پیچیده و سخت می کند. پیشنهاد ما به کاوشگران عزیز خرید یک دستگاه فلزیاب پالسی تصویری است تا از هدر رفت وقت و هزینه جلوگیری شود. روستای تقرتپه به دلیل موقعیت استراتژیک خود، سه حوزه جنگلی بزرگ دارد.
در زیر به معرفی چند مدل فلزیاب مناسب برای استفاده در مناطق جنگلی میپردازیم. هر مدل ویژگیها و قابلیتهای خاص خود را دارد که میتواند در شرایط مختلف به شما کمک کند. گیاهان در محل دفن گنج ممکن است به دلیل وجود فلزات در خاک، رشد غیرطبیعی داشته باشند. خاک در محل دفن گنج ممکن است به دلیل اکسید شدن فلزات، تیره تر یا روشن تر از خاک اطراف باشد. این محل، به دلیل ثروت قارون و نگهداری او از گنجهای ارزشمند، به عنوان محلی برای جستجوی گنجها شناخته شده است. گنج نامه ها اکثرا روی سنگ است و بعد از آن به ترتیب روی پوست آهو و پوست گاو و گنج نامه های مهم که درباری بوده است بعد از سنگ بیشتر روی پوست کرگدن میباشد.
میخها (که در برخی فرهنگها به عنوان نشانههای دفن شده استفاده میشوند) نیز ممکن است در نزدیکی درخت قرار داشته باشند و مکانی برای دفن دفینهها ایجاد کنند. ریشههای درختان، به خصوص اگر کنده یا تودهای باشند، میتوانند برای دفن دفینه مناسب باشند. این روش احتمالاً برای محافظت از دفینه در برابر حفاریهای غیرمجاز انتخاب میشود. در فرهنگ ایرانیان باستان، درخت در آثار هنری پیش از اسلام ظاهر میشود و بعد از ظهور اسلام، آموزههای دینی با فرهنگ و هنر ایران باستان ترکیب شده و به آنها گسترش و عمق بیشتری میبخشد.
این نشانهها و نمادها بیشتر به صورت رمز و راز در قالب داستانها و شعرهایی در کتاب آموزش گنج یابی آورده شدهاند. علاوه بر مطالعه کتاب گنج یابی، برای آموزش گنج یابی، باید با جستجوی پایهای آغاز شود. این شامل مطالعه تاریخچه و باستانشناسی منطقه مورد نظر، بررسی نقشهها و اسناد تاریخی، و همچنین مطالعه دقیق منطقه مورد نظر برای پیدا کردن نشانههایی است که ممکن است به راهنمایی در پیدا کردن گنجها باشند.
دستگاههای فلزیاب و گنجیاب از ابزارهای اصلی گنجیابان حرفهای هستند. این دستگاهها با استفاده از امواج الکترومغناطیسی، اشیای فلزی دفن شده در زمین را شناسایی میکنند. متاسفانه سوءاستفاده از جنگل و قاچاق چوب، به دلیل شرایط اقتصادی مردم گلستان، در سالهای اخیر افزایش یافته است.
این مجموعه توضیحات جمع آوری شده به دلیل درخواستهای فراوان بعضی دوستان بوده است. از آنجایی که سوالات زیادی در مورد دفینه و اماکن باستانی در کشور عزیزمان برای افراد پیش می آمد تصمیم گرفتم اطلاعات به دست آورده خود را از کتابهای نایاب و کارشناسان باستان شناسی به صورت مجموعه در آورم تا موجب تسهیل دسترسی علاقمندان به آن شود. این مجموعه شامل توضیحاتی در خصوص بعضی آثار و علائم در ایران می باشد. البته که با در دست داشتن این مجموعه نمیتوان به همه اطلاعات در این زمینه دسترسی داشت ولی تا حدودی سعی شده در مورد مهمترین و بیشترین آثار موجود در ایران توضیح داده شود. سعی شده است که با عکسهای مستند گرفته شده از بعضی مکانها مخاطب منظور نویسنده را راحتتر درک کند.
نزدیک ترین پلانی که تا حدی قابل مقایسه با قلعه کنگلو است قسمتی از ارگ قلعه دختر فارس است که در زمان ساسانیان احداث شده است . در نماو جلوی قوس يك نوار به پهناى 18 سانتیمتر و عمق 5 سانتى متر به فرم مقعر لبه طاق نما را مزين كرده است .در وسط ديوار پشت طاق نما، پنجره اى تعبيه شده كه كف آن از كف فعلى اتاق يك متر فاصله دارد. از آنجا که در ملات پوشش بنا و سنگ چین ها از خرده سنگ های املاح دار به رنگ قرمز و سنگ هایی که اکسید آهن دارند همواره با گچ استفاده شده است ، رنگ قلعه به قرمز آجری نزدیک است. کل بنا ازملات گچ و لاشه سنگ های ابعاد نیافته و الوار و تیر های چوبی بنا شده است . یادتون باشه پلمپ و غار مسدود به دلیل رطوبت در ناحیه شمالی بسیار کم هستن و بیشتر در کنار رودخانه ها در انتهای دره کنار رودخانه و یا در بالاترین نقطه کوه وجود دارن که دارای ارزش هستن. جاهایی که درختان فشرده و در هم دارن مالی ندارن چون درهمی زیاد باعث نرسیدن افتاب و کوری دید و رطوبت بالا میشه و دلیلی نداره کسی مالی رو اونجا دفن کنه.
علائم و نشانه های روی درخت بزرگ، صخره، تپه و سنگ های مختلف احتمال یافتن گنج را افزایش می دهد. تپه های پشت فواره ها مناطق مهمی هستند که برای پنهان کردن گنج مورد استفاده قرار می گیرند. درخت آزاد نیز یکی از درختانی است که برای نشانهگذاری دفینهها استفاده میشد. این درخت به ویژه در جنگلهای شمال ایران یافت میشود و میتواند تا دو هزار سال عمر کند. آزادها به عنوان نشانهای از دفینههای تاریخی و ارزشمند شناخته میشوند و گََنجها در نزدیکی ریشههای آنها دفن میشدند. برای جستجوی گنج کم عمق، باید با دقت به این نشانه ها توجه کنید و با استفاده از ابزار مناسب مثل فلزیاب، قطب نما، کاغذ و خودکار و یا حتی حس خودتان به دنبال گنج بروید.
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک