هر سال که PopSci کارکنان جمع می شوند تا در مورد موضوعات شماره ما بحث کنند، یک چیز وجود دارد که کل تیم می تواند روی آن حساب کند: یکی از ده ها Post-it در خط خطی من صحبت خواهد کرد. خرد کردن. من همیشه به خاطر احساس احشایی که برمی انگیزد به آن اشاره می کنم. نه تنها صدای چیپس کاملا سرخ شده را احساس می کنید، بلکه آن را می چشید، می بینید و می شنوید.
برای برخی، این کلمه به تنهایی کافی است تا آنها را تشنه ذرت بو داده، زنجبیل و مرغ سوخاری کند. اما وقتی غذا می خوریم، کرانچ یک تجربه صوتی به ارمغان می آورد که نمی توانیم از آن سیر شویم. دانشمندان مواد غذایی گمان میکنند که این لقمه مشخصه را با تازگی (یک سیب که مستقیماً از درخت جدا شده است) یا خون حیاتی کالری که چربی است یکی میدانیم - کلوچهها و کراکرهای مملو از کره در نهایت سریع هستند.
بنابراین، همانطور که اتفاق می افتد، آنها چیتو هستند. یا همانطور که چستر چیتا از جوانی آنها را صدا می کرد، "پنیر که می رود خرد کردن«گزارش ج مجله نیویورک تایمز تلاشهای فریتو لی برای بهبود صبحانه، از جمله استخدام حدود 500 دانشمند برای جمعآوری نیش پر سر و صدا و احساس آب شده در دهان، آشکار میشود. اگر اولی باعث میشود که ساندویچها را بخواهید، دومی باعث میشود بیشتر بخواهید. خوراکیهای پرتقالی به سرعت تجزیه میشوند، که مغز شما را وسوسه میکند که فکر کند کالری کمی دارند. این پدیده در غذاهای ناسالم به عنوان «از بین رفتن تراکم کالری» شناخته می شود.
سوالی که نوک انگشتان پنیری من میخواهند بگویند این است که شرکتهای مواد غذایی در تجزیه و تحلیل آنچه که ما از آن سیر نمیشویم به وضوح جلوتر هستند. تعیین ذائقه امری دشوار است، به خصوص زمانی که اشتهای جمعی ما یک هدف بسیار متحرک باشد. کلید در درک نه تنها نهفته است چی ما دوست داریم اما چرا ما آن را دوست داریم. اگر کلیشه را ببخشید، چگونه می توانیم در واقع سلیقه را حساب کنیم؟
این سوال به دنبال پاسخ به این سوال است. جسیکا واپنر در یک بیمارستان فرانسوی پاسخی پیدا میکند، جایی که شراب مسیرهای عصبی را که مدتها مرده ماندهاند را روشن میکند. جنی آوینز با کاوش در مولکولهای طبیعی که طعم عصر جدید غذاهای غنی از شاهدانه را میبخشند، بوی دیگری میدهد. و مت هنگولز-هتلینگ تحلیل می کند که چه چیزی لازم است تا ذائقه جمعی جامعه را هدایت کند تا ما را از دشواری گونه های مهاجم تغذیه کند.
ممکن است فکر کنید این مشکل غذایی ماست و از جهاتی ما هم این مشکل را داریم. اما بهجای پر کردن ذهنهایمان از مزارع مریخی شکلگرفته و مواد مغذی ایدهآل شیمیایی در آینده، تصمیم گرفتیم که بهتر است این جنبه اصلی رابطه خود را با آنچه در دهانمان میگذاریم باز کنیم. طعم فراوان است، پس درک کنید.
آیا برای خواندن سوال آماده اید؟
من یک مشترک هستم و اکنون به نسخه دیجیتال دسترسی دارم: عالی! نسخه Taste برای خواندن در برنامه های iOS، اندروید و دسکتاپ ما آماده است.
من یک مشترک هستم، اما تازه وارد نسخه دیجیتال هستم: بدون عرق - برای تنظیم به آدرس popsci.com/digital بروید. این فقط 2 دقیقه طول می کشد و می توانید برای کمک به این راهنما مراجعه کنید.
من مشترک نیستم، اما دوست دارم باشم! اوه چقدر باحال؛ ما دوست داریم این را بشنویم! برای پیوستن به این اقدام به popsci.com/subscribe بروید.
[ad_2]
مقالات مشابه
- The 10 کلید Elements در مواد شیمیایی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Redick takes on Trump over protest criticism
- The time 'Big John' boxed out a violent drug lord
- هکرها QB راجرز اذعان می کند عشق می تواند همه چیز را تغییر دهید
- دوایت هاوارد تصمیم می گیرد او را در بازی با لیکرز در اورلاندو
- 14 ورزشکاران حرفه ای که در حال حاضر گفت: آنها را به زانو زدن در طول سرود ملی
- چهار روشها به اسباب بازی بدون شکستن شما موسسه مالی
- گامهای ساده برای اسباب بازی از اهداف