خرید سیر سیاه برای لاغری از فروشگاه بزرگ اریوکالا/09109483228
سیر خام به خودی خود یک سبزی تند و قدرتمند است که می تواند بر طعم و مزه هر غذا تأثیر بگذارد و در عین حال فواید سلامتی فراوانی را نیز به همراه دارد. به گفته متخصص تغذیه، Beth Czerwony، RD، بسیاری از همان مزایای سلامتی زمانی که در نظر داشته باشید سیر سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید، بیشتر تقویت می شود.
سیر سیاه چیست؟
سیر سیاه از طریق یک فرآیند تخمیر و پیری گسترده ایجاد می شود که در آن پیازهای سیر خام و سفید بین 140 تا 190 فارنهایت (60 تا 87 درجه سانتیگراد) در رطوبت بالا برای دوره های طولانی - گاهی اوقات تا یک ماه نگهداری می شوند. این فرآیند باعث می شود رنگ، بافت و طعم کل لامپ تغییر کند.
افرادی که اولین بار ممکن است انتظار داشته باشند که سیر سیاه طعمی شبیه سیر برشته داشته باشد، اما مشخصات طعم آنها کاملاً متفاوت است: به جای کارامل کردن قندهای آن در حرارت بالا مانند سیر بو داده، سیر سیاه در دمای ثابت برای مدت طولانی نگهداری می شود، "کم و آهسته". فرآیندی که به آن طعم ملاس مانند و طعم ملایمی شیرین و بافتی چسبناک می دهد.
آیا سیر سیاه آریوکالا سالم است؟
با توجه به فرآیند تخمیر و پیری، Czerwony میگوید که مزایای سلامتی ذاتی سیر به سادگی تقویت شده و از حالت اولیه خود بهبود مییابد. با این حال، Czerwony هشدار می دهد که بیمارانی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، ممکن است بخواهند هنگام استفاده از سیر سیاه در رژیم غذایی خود محتاط باشند.
اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، سیر خون را کمی بیشتر رقیق می کند. اما اگر به آن حساسیت ندارید و هیچ نوع اختلال انعقادی خون ندارید، اینها تنها مواردی هستند که من به عنوان مضرات احتمالی پیدا کرده ام.
فواید سیر سیاه برای سلامتی بسیار گسترده است.
سلامت مغز را بهبود می بخشد
سیر سیاه یک ضد التهاب طبیعی است و از آنجایی که می دانیم التهاب در مغز می تواند حافظه را مختل کند یا عملکرد مغز را در طول زمان بدتر کند، سیر سیاه می تواند به سلامت کلی مغز کمک کند. چروونی میگوید: «ترکیبی وجود دارد که برخی از دانشمندان دریافتهاند که مرتبط با بیماری آلزایمر است، و آنها فکر میکنند که اگر بتوانیم التهاب مغزی کمتری داشته باشیم، این ترکیب شیوع کمتری خواهد داشت و احتمال ابتلای افراد به آلزایمر را کاهش میدهد.»
حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری است
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد (مولکول هایی که در بسیاری از شرایط مانند بیماری قلبی یا سرطان نقش دارند) محافظت می کنند. سیر سیاه در نتیجه فرآیند تخمیر دو تا سه برابر بیشتر از سیر خام آنتی اکسیدان دارد. Czerwony می گوید: «وقتی ما به آنتی اکسیدان ها نگاه می کنیم، این به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند. حتی برخی مطالعات وجود دارد که نشان می دهد این ماده دارای خواص ضد سرطانی است و می تواند از کبد شما در برابر آسیب محافظت کند.
به تنظیم قند خون کمک می کند
داشتن قند خون بالا (هیپرگلیسمی) می تواند باعث عوارض شدیدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیه و آسیب عصبی شود، در حالی که قند خون پایین (هیپوگلیسمی) می تواند باعث تشنج، غش و مرگ شود. سطح نامنظم قند خون می تواند منجر به دیابت یا عوارض بعدی آن شود، اما مطالعات نشان می دهد که سیر سیاه به تنظیم سطح قند خون کمک می کند. Czerwony میگوید: «برخی سیر سیاه دارای این پروبیوتیک است که به جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری کمک میکند. شاید این کمک کند که کمی اشتهای شما را کاهش داده و سطح قند خون شما را کاهش دهد. وقتی قند خون پایین تری داشته باشید، احتمال ابتلا به عوارض دیابت کاهش می یابد.
https://aryokala.ir/product/dr-biz-black-garlic-for-weight-loss/
مقالات مشابه
- اورتون 0-0 لیورپول: دیویس می رود اما دربی بن بست دارای
- 'لاغر ملو" و نه دیگر NBA داستان
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Sins Of اسباب بازی
- نتایج حاصل از آتلانتا, مسابقه جام
- Day in sports: Roger Goodell selected as NFL commissioner
- آموزشگاه عکاسی و فیلم برداری - سرو آکادمی
- به سادگی آنجا بنشین! شروع قلعه بادی
- کامل روش قلعه بادی
- جاستین توماس' شام پیش بینی به Collin Morikawa: شما آن را در برخی از نقطه