برای خون دماغ سویق سیب بخورید

برای تهیه و تنظیم سویق سیب در آغاز باید سیب را ورق ورق کرد و آن را خشک کرد بعد آن را آسیاب کرد و آن‌گاه آن را

توسط PATRIS-MUSIC در 3 اسفند 1400
برای تهیه و تنظیم سویق سیب در آغاز باید سیب را ورق ورق کرد و آن را خشک کرد بعد آن را آسیاب کرد و آن‌گاه آن را در ماهیتابه یا دستگاه تفت بخشید تا جایی که رنگ آن تغییر‌و تحول کند، برای خشککردن بهتر هست از آفتاب استفاده شود البته میتوان از دستگاه نیز به کار گیری کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده اما میتوان از هر جور سیبی استعمال کرد، به جهت پوست سیب چندان تعریف نشده و باعث ابتلا به آپاندیس می‌شود البته احتمالا چنانچه خشک شود و تفت داده شود مشکلی نداشته باشد. حتی در روایات اسلامی نیز در خصوص مزایای آن مباحثی ذکر شده است. برای مثال جو از گندم سردتر است براین اساس سویق جو هم نسبت به سویق گندم با سردی بیشتری می باشد. واضح می باشد که تهیه سویق در میزان های اکثر نیاز به مدت روزگار تفت دادن بیشتری دارد تا به خوبی پخته شوند. بخش اعظمی از والدین نگران مواد محافظ بهکاررفته در همین محصولات میباشند و دلشان میخواهند یک غذای سالم، مقوی و خانگی به جهت کودکشان تهیه و تنظیم کنند. به جهت نمونه می قدرت ربع کیلو آرد نخود را در یک ماهی تابه تا ۲۰ دقیقه اهمیت شعله ای میانگین تفت داد. نحوه مناسب به جهت تنظیم سویق در خانه همین هست که سویق را به میزان قلیل مثلا هر بار ربع کیلو در یک ماهی تابه به مهربانی تفت دهیم تا کیفیت سویق قلیل نشود و به لطف پخته شود. طرز تهیه و تنظیم سویق نوپا گندم مضاعف سهل وآسان هست و صرفا به اندازه میباشد پاره ای گندم و سبوس آن را تهیه و تنظیم کنید. تذکر: همین یادآوری بسیار اضطراری است که سویق نخود دیر تفت می خورد و حتی نیاز وجود ندارد شعله را ناچیز کرد بلکه مهم شعله میانگین هم باید مدتی تفت بخورد تا بپزد. خواص سویق نخود در طب سنتی دوچندان است. از جمله لطف هایی که همین سویق دارااست این می باشد که خواص بی مثل کدو تنیل را داراست و برای کسانی که خیلی به کدو تنبل عشق ندارند خوش غذا خیس است. کدو تنبل نو که زدگی نیز نداشته باشد و پاره ای سفت باشد پوست می گیرید و حلقه رینگ می نمایید و حلقه ها را خلال می نمایید و در سینی یا جلوی آفتاب یا در فصل سرد بر روی بخاری قرار می دهیم تا خشک شود، آنگاه از خشک شدن کامل که کمی ارتفاع می کشد، آسیاب کرده و تفت دهید. در آغاز دانههای گندم و جو و سبوس آن ها را تفت میدهند و آن گاه آسیاب میکنند. آنگاه آب آن را خالی می کنیم. همین عمل را تا ۷ توشه انجام داده بعد اساسی پارچه ای، نظیر ماست چکیده آن را صاف می نماییم و آن چه باقی باقیمانده را خشک می نماییم و مصرف می کنیم. زمانی که شما همین نوشته را دوست داشتید، مایل به داده ها بیشتری در رابطه مهم سویق زردک برای چی خوبه وب وبسایت خود باشید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن