را به آن می بخشند

برای مثال از اسانس ها در خمیر دندان های کودکان استفاده میکنند و طعم های مختلفی مانند پرتقالی، توتفرنگی، سیب و… از دیگر استفاده های اسانس های خوراکی استفاده از این اسانس ها در تولید لبنیات، انواع توتون و تنباکو است. این مواد به دو صورت خوراکی و شیمیایی هستند و در شرایط متفاوتی استخراج می شوند و در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در فرآیند تولید اسانس ها دو مرحله اصلی وجود دارد. برای یک الی دو ساعت روی حرارت بماند. بعد از حرارت دیدن ترکیبات فرار بخار می شود.

اگر کسی بگوید که جوانی صورت برای من مهم نیست به راحتی می شود گفت که در گفتن این سخن صداقت کافی را نداشته . و اما نکنه دیگر قیمت استثنایی این اسانس جوانسازی است که نسبت به کارایی فوق العاده ای که دارد بسیار ارزان بوده و کاملا ارزشش را دارد .

اسانس صورت کمی شبیه به سرم است اما حاوی وزن مولکولی پایین تر از کرم های دیگر است. این اسانس ها در بسته بندی های کوچک و متوسط در فروشگاه های مواد قنادی و شیرینی پزی با عنوان اسانس میوه و با مزه های موز و توت فرنگی و قهوه و آلبالو و وانیل و شکلات و انبه و گیلاس و … اسانس ها انواع طبیعی و سنتزی دارند. استخراج اسانس یا روغن های گیاهی به روش های مختلفی انجام می شود که هر کدام از آن ها مزایا و معایبی دارند.

شاید برای خیلی از ما رایحه قهوه بسیار دلپذیر باشه مخصوصا صبح ها هنگام بیدار شدن از خواب به شما احساس ارامش می دهد. نوع عطر این گیاهان و میوه هاست که تعیین می کند عطر شما سرد است یا گرم. عطرها با اینکه خیلی متفاوت هستند اما در ساخت شان معمولا از یکسری رایحه های اصلی استفاده می شود، رایحه هایی مثل عطر گل ها، رایحه های شرقی، ترکیب گل و رایحه های شرقی، چوب صندل و میوه ها جزو اصلی ترین خرید و فروش اسانس طبیعی ها هستند. معمولا بیشتر افراد تعریف ساده عطر گرم و سرد را می شناسند؛ می دانند عطرهایی که در آنها رایحه شکلات یا چوب صندل یا ادویه های شرقی به کار رفته باشد عطرهای گرم به حساب می آیند و عطرهایی که در آنها رایحه لیمو و نارنج یا هندوانه به کار رفته باشد عطرهای خنک هستند.

کتاب زبان اصلی

ایندکسر