چگونه برای جلوگیری از گرفتن کسانی که مزاحم ‘به اشتراک گذاشتن نام و نام خانوادگی شما & عکس’ هشدار در iMessage موضوعات در آی فون شما

آی فون شما با ویژگی ای همراه است که به شما اجازه می دهد تا نام و عکس خود را با هر کسی که iMessage در پیام ها به اشتراک بگذارید. این یک ویژگی مفید است اگر شما می خواهید مردم برای دیدن یک نام سفارشی و یا تصویر سرگرم کننده است که شما انتخاب کنید، اما دیدن همه کسانی که “به اشتراک گذاشتن نام و عکس خود را” هشدار در مکالمات می تواند به سرعت آزار دهنده واقعی. يه راهي هست که از اين اتفاق بيفته، ممنون

ممکن است به یاد نباشید، اما هر گاه به روز شده در iOS 13، احتمالاً از شما خواسته می شد که برای اشتراک گذاری در iMessage ،نام و عکس را انتخاب کنید. اگر این کار را انجام داده و بدون فکر کردن به آن ،”همیشه بپرسید” را انتخاب کرده اید، همیشه از شما سوال می شود که می خواهید نام و تصویر سفارشی خود را در یک موضوع با یک تماس جدید iMessage به اشتراک بگذارید. هشدار درست در بالای نمای مکالمه ظاهر می شود.

شما فقط می توانید هشدار را به آن را از راه بسته, اما اگر شما این ویژگی استفاده نمی کند خیلی وقت ها و یا فقط می خواهید مردم در لیست مخاطبین خود را برای دیدن مشخصات iMessage سفارشی خود را, چیزی است که شما می توانید انجام دهید وجود دارد.

گزینه 1: از برنامه پیام ها

در برنامه پیام ها، روی نماد بیضی (•••) (iOS 13) یا “ویرایش” (iOS 14) در لیست مکالمات ضربه بزنید، سپس از منویی که ظاهر می شود ،”ویرایش نام و عکس” را انجام دهید. سپس، شما می توانید تغییر نام و اشتراک گذاری عکس” سوئیچ به غیر فعال کردن آن در همه جا. متناوباً، می توانید «فقط مخاطبین» را انتخاب کنید، و دفعه بعد که پیامی را به یکی از مخاطبین خود ارسال می کنید، بدون هیچ گونه اعلانی، پروفایل سفارشی شما را به طور خودکار به اشتراک می گذارید.

گزینه 2: از تنظیمات برنامه

در برنامه تنظیمات، “پیام ها” را انتخاب کنید، سپس “نام و عکس را به اشتراک بگذارید.” سپس، شما می توانید تغییر نام و اشتراک گذاری عکس” سوئیچ به غیر فعال کردن آن در همه جا. متناوباً، می توانید «فقط مخاطبین» را انتخاب کنید، و دفعه بعد که پیامی را به یکی از مخاطبین خود ارسال می کنید، بدون هیچ گونه اعلانی، پروفایل سفارشی شما را به طور خودکار به اشتراک می گذارید.

نگه داشتن اتصال خود را امن بدون لایحه ماهانه. دریافت اشتراک طول عمر به VPN نامحدود برای تمام دستگاه های خود را با یک خرید یک بار از فروشگاه هک ابزار جدید, و تماشای Hulu یا Netflix بدون محدودیت های منطقه ای.

خرید در حال حاضر (80٪ خاموش) >

عکس

و تصاویر را پوشش توسط نلسون Aguilar / ابزار هک

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>