جلوگیری از عکس ها از iCloud به صورت خودکار ایجاد لینک کلیک کنید هنگامی که به اشتراک گذاری تصاویر و فیلم ها از آی فون خود را


اگر شما با استفاده از iCloud, عکس, اپل iCloud لینک از ویژگی های است که به منظور ایجاد های متعدد عکس ها و فیلم های سریع تر و آسان تر است, اما آن را به عنوان بزرگ به عنوان شما ممکن است فکر می کنم. خوشبختانه, یک راه وجود دارد برای متوقف کردن آی فون خود را از ایجاد آنها را به طور خودکار زمانی که شما در حال اجرا iOS 13 یا بعد.

پس چه معامله بزرگ با iCloud لینک ها ؟

اولین لینک موقتی هستند و فقط برای 30 روز. بنابراین اگر شما به iCloud به اشتراک گذاری لینک با دوستان و خانواده خود را تنها یک ماه برای مشاهده و دانلود هر یک از مطالب. پس از آن لینک می رود مرده و شما را مجبور به ایجاد یک لینک به اشتراک گذاری مجدد اقلام است.

دوم همه چیز پیچیده تر است که با کسی که نمی باید یک دستگاه iOS یا Mac. برای مثال اگر گیرنده با استفاده از Android آنها نمی خواهد که برای ورود به iCloud به دانلود هر چیزی, اما محبوبیت بسته بندی شده به یک .فایل زیپ اگر آنها را انتخاب کنید بیش از یک تصویر یا ویدئو در همان زمان. فایل viewer در کروم نیست همیشه بازی خوب با این فشرده و آنها نمی دانند ممکن است برای باز کردن آن از فایل های خود برنامه به طور مستقیم.

وجود دارد یک راه برای جلوگیری از آنها را برای ارسال فایل های فردی

اگر شما با استفاده از iCloud, عکس, شما لازم نیست که به نگرانی در مورد این لینک کلیک کنید. اما اگر شما با استفاده از آن هر زمان که شما به اشتراک گذاشتن یک مقدار مشخصی از محتوا به طور همزمان از عکس ها را به پیام های برنامه, لینک ایجاد خواهد شد به صورت خودکار. وجود دارد یک راه برای جلوگیری از این اتفاق می افتد و فقط به اشتراک گذاشتن فایل ها به طور مستقیم. آگاه باشید که iCloud لینک کمتری مصرف خواهد شد داده های تلفن همراه اگر شما به Wi-Fi متصل.

چگونه به غیر فعال کردن iCloud لینک ها در به اشتراک گذاری ورق

در این برنامه عکس را انتخاب کنید, عکس ها و فیلم ها که شما می خواهید برای به اشتراک گذاشتن ضربه بزنید و سپس روی دکمه اشتراک گذاری به عنوان شما معمولا. در حال حاضر اگر شما در حال رفتن به ارسال آنها را به عنوان SMS و یا iMessage از طریق پیام های iOS را تعیین خواهد کرد که آن را ایجاد یک iCloud لینک مقابل فقط ارسال فایل ها به صورت جداگانه.

بنابراین اگر شما می خواهید شما می توانید سعی کنید به اشتراک گذاری آنها را به یک برنامه مانند پیام ها و ببینید چه اتفاقی می افتد. اگر آنها بار به صورت جداگانه, شما لازم نیست برای انجام هر چیز دیگری. اما اگر شما نگاه کنید به “آماده سازی iCloud لینک” pop-up ظاهر می شود “لغو” واقعی سریع به عقب برگردید. شما می خواهید به تغییر تنظیمات قبل از اینکه شما دوباره سعی کنید.

در به اشتراک گذاری ورق شیر بر روی “گزینه ها” در بالای صفحه زیر تعدادی از آیتم های شما انتخاب شده است. بعدی ضربه بزنید “آیتم های فردی” را از لیست ارسال به عنوان گزینه های. به طور پیش فرض آن را مجموعه ای به صورت خودکار.” انتخاب فردی گزینه به معنی انتخاب فایل های به اشتراک گذاشته خواهد شد خود را به عنوان فایل های اصلی. شیر “انجام شد” را به پایان برساند.

در حال حاضر شما می توانید با ضربه زدن به “پیام” آیکون برنامه به اشتراک گذاری عکس ها و ویدئوها. تمام تصاویر و ویدئوها به صورت خودکار پر جعبه متن که شما در زیر می توانید ببینید. ممکن است دیگر برای ارسال آنها را به صورت جداگانه و آنها ممکن است بیشتر مصرف داده تلفن همراه اما شما نمی خواهد که برای مقابله با ناپدید شدن لینک و آنها نمی خواهد که برای مقابله با هر گونه .فایل های zip.

در حال حاضر انتخاب “فایل های فردی” در این گزینه هنگامی که نمی خواهد تغییر تنظیمات برای آینده سهم, بنابراین شما مجبور به انتخاب اولویت در هر زمان شما می خواهید برای ارسال یک بسته از تصاویر و ویدئوها برای کسی از طریق پیام.

نگه داشتن اتصال شما امن و بدون یک صورتحساب ماهانه. یک عمر برای به اشتراک VPN نامحدود برای تمام دستگاه های خود را با یک بار خرید از این ابزار جدید هک فروشگاه و تماشای Netflix, Hulu و یا بدون محدودیت های منطقه ای.

خرید در حال حاضر (80% off) >

پوشش, عکس, تصاویر, و, GIF توسط نلسون اگویلار دو لا فرانترا/ابزار هک

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>