آیا می خواهید برای به اشتراک گذاشتن ” زندگی می کنند بخشی از زندگی عکس از آی فون خود را ؟ آیا این


آیا شما تا کنون گرفته شده یک عکس به اشتراک گذاشتن با یک دوست تنها به تحقق بخشیدن به آن را در واقع زنده عکس ؟ شاید شما چیزی گفت شرم آور در پس زمینه و یا شاید شما منتقل دوربین از قاب بر روی یک موضوع که شما نمی خواهید دوستان خود را به دیدن. خوشبختانه ساخت یک زندگی عکس به طور منظم هنوز هم عکس یک نسیم است.

وجود دارد دو راه متفاوت برای غیر فعال کردن “زندگی” بخشی از یک زندگی عکس. چرا دو ؟ خوب یکی از این راه است که یک بار-استفاده از به اشتراک گذاری و دیگر دائمی تر و ثابت (حداقل تا زمانی که شما تصمیم به لغو عمل). اگر شما به دنبال برای غیر فعال کردن یک زندگی عکس زمانی که شما در فرآیند های آن را در حال حاضر بررسی روش 1. در غیر این صورت سعی کنید روش 2 به نگه داشتن “زندگی” بخشی را برای آینده موارد است.

روش 1: غیر فعال کردن یک زندگی می کنند هنگامی که به اشتراک گذاری عکس

شروع به باز کردن یک پیام چت با یک دوست و سپس ضربه زدن به عکس ها آیکون در iMessage برنامه کشو در پایین. اگر شما نمی بینید کشو ضربه بزنید دکمه فروشگاه App بعد به قسمت پیام. بعد در مکانی که زندگی می کنند عکس در سوال و روی آن ضربه بزنید.

در حال حاضر شما باید یک عکس زنده آیکون بر روی تصویر در قسمت پیام. شیر آیکون و iOS غیر فعال خواهد شد “زنده” بخشی از زنده, عکس, فقط برای این مثال. اگر شما در حال به اشتراک گذاری های متعدد زندگی می کنند عکس, مطمئن شوید که به غیر فعال کردن زندگی بخش برای هر یک.

اگر شما در برنامه Photos و آمار به اشتراک گذاری دکمه برای زنده عکس, مراحل مشابه است. هنگامی که به اشتراک گذاری جدول باز می شود, تصویر ظاهر خواهد شد با زنده عکس دکمه در گوشه ای. شیر که قبل از ارسال پیام و یا یکی دیگر از برنامه. اگر شما در حال به اشتراک گذاری چند عکس, مطمئن شوید که به غیر فعال کردن عکس ها برای هر.

شایان ذکر است که اکثر برنامه ها را تنها با استفاده از تصویر هنوز هم بخشی از زندگی عکس از جمله سیب خود سرویس ایمیل.

وجود دارد چند برنامه های دیگر که حمایت از عکس ها زندگی می کنند اما آنها را به عنوان آسان به طور تصادفی به اشتراک گذاری نسخه زنده از تصویر. مثلا Instagram پشتیبانی از تصاویر زنده در داستان اما شما باید به مدت طولانی فشار دهید بر روی صفحه نمایش بعد از آپلود آن را به آن را تبدیل به یک بومرنگ تصویری. در غیر این صورت آن باقی می ماند یک تصویر هنوز هم.

روش 2: غیر فعال کردن یک زندگی عکس به طور دائم

برای دائمی, رفع, شما نیاز به باز کردن عکس ها. بکشید تا زنده عکس, در, سوال, سپس شیر “ویرایش کنید.” در حال حاضر شیر در زندگی, عکس آیکون در نوار ابزار است که نشان می دهد زندگی می کنند عکس, ویرایشگر. برای مسدود کردن عکس خود را در محل کار, همه شما باید انجام دهید از اینجا این است که شیر زرد “زندگی می کنند” را فشار دهید در بالای صفحه ضربه بزنید ، سپس روی “انجام شد” را به پایان برساند.

به عنوان شما ممکن است حدس می زنم معکوس این تصمیم فقط به عنوان ساده است. همه شما باید انجام دهید این است که مراحل فوق را دنبال کنید ضربه بزنید “زنده” دوباره و اطمینان حاصل شود آن را برمی گرداند به زرد قبل از بهره برداری “انجام می شود.” متناوبا, شما می توانید شیر “بازگشت” و سپس “بازگشت به اصلی است.” اما این گزینه نیز خنثیسازی هر گونه تغییرات شما ساخته شده است به عکس های خود را.

یکی دیگر از راه حل

وجود دارد هیچ راهی برای غیر فعال کردن به اشتراک گذاری عکس ها زندگی می کنند در دسترس نباشد در آی فون خود را, اما وجود دارد یک راه برای غیر فعال کردن تیراندازی در عکس ها زندگی می کنند. اما اگر شما از آنها بدم میاید عکس ها زندگی می کنند. در این برنامه دوربین شما را فقط غیر فعال کردن عکس در حالی که شما در حال عکسبرداری و سپس ضربه تا تنظیمات دوربین خود را به حفظ این اولویت است.

نگه داشتن اتصال شما امن و بدون یک صورتحساب ماهانه. یک عمر برای به اشتراک VPN نامحدود برای تمام دستگاه های خود را با یک بار خرید از این ابزار جدید هک فروشگاه و تماشای Netflix, Hulu و یا بدون محدودیت های منطقه ای.

خرید در حال حاضر (80% off) >

پوشش, تصویر, تصاویر و فایل های Gif با جیک Peterson/ابزار هک

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>