چگونه به دریافت اطلاعیه برای پیام های شما ذکر شده و در تنها در آی فون خود را


چت گروهی به خصوص آنهایی که با بسیاری از شرکت کنندگان فعال می تواند بمباران آی فون خود را با صدها نفر از متون در یک روز. می توانید آن را قریب به اتفاق قربانیان واقعی سریع مگر اینکه شما اقدامات احتیاطی برای پنهان کردن همه اعلان ها برای این گفتگو. اما یکی دیگر از گزینه در حال حاضر است که شما مطمئن شوید که شما تنها دریافت هشدار برای پیام های که برای شما مهم ترین موضوع ،

در iOS 14 اپل ساخته شده است اشاره به گروه چت iMessage در برنامه پیام. بنابراین اگر شما می خواهید را به مطمئن شوید که کسی را می بیند پیام خود را در یک مکالمه گروهی شما برچسب آنها. اطلاعیه خود را می گویند شما برچسبشده آنها, و آنها می توانند پرش به سمت راست به پیام از آنها. اما آن را متوقف نمی کند گاهی رگبار گلوله ثابت ورودی هشدار زمانی که گروه ویژه چابک.

و همین دلیل است که شما می توانید همچنان به پنهان کردن هشدار برای کل موضوع — تنها با یک اضافی تنظیم است که تضمین می کند شما یک اخطار دریافت خواهید کرد هر زمان که شما ذکر شده است.

گام 1: بررسی تنظیمات را فعال کنید

شانس هستند شما می توانید جست و خیز این مرحله در مجموع از آنجا که این ویژگی به طور پیشفرض فعال است. اما فقط در مورد شما ممکن است بخواهید برای بررسی پیام های خود برنامه تنظیمات. در تنظیمات ضربه بزنید “پیام” و سپس مطمئن شوید که “مرا” تغییر حالتها در زیر ذکر شده. مهم نیست که اگر یک موضوع خاموش است یا نه شما می خواهید برای دریافت هشدار زمانی که برچسب گذاشته شده توسط.

مرحله 2: خود را قطع مکالمات گروهی

در حال حاضر شما می توانید به مخرب ترین گروه مکالمات iMessage در پیام ها و قطع آنها وجود دارد یک زن و شوهر از راه هایی برای انجام این کار:

  • باز کردن یک پیام موضوع ضربه بزنید گروه عکس/s و یا نام گروه به گسترش گزینه های خود را ضربه “اطلاعات” و ضامن در “پنهان هشدار” سوئیچ (زیر دیده می شود).
  • در پیام لیست سمت چپ ضربه تند وشدید زدن بر روی یک موضوع و سپس به ضربه بزنید عبور کردن نماد زنگ.
  • در پیام لیست طولانی را فشار دهید یک موضوع را انتخاب کنید و سپس “عدم نمایش هشدار” از اقدامات سریع.

انجام این کار برای به عنوان بسیاری از مکالمات گروهی به عنوان مورد نیاز است.

مرحله 3: دریافت اطلاعیه تنها زمانی که ذکر شده

اگر مکالمه خود را خاموش است اما شما باید “مرا” را فعال کنید شما هنوز هم دریافت اطلاعیه ها — اما تنها اگر شما نام برچسب شده در این موضوع با اشاره به ویژگی های. این هشدار را نشان می دهد که شما به برچسب محتویات متنی که برچسب گذاشته شده توسط شما و یا دیگر چت گروهی شرکت کنندگان در این گروه نام.

هنگامی که شما برای باز کردن گفتگو از هشدار شما پرش به سمت راست به این پیام در این موضوع. نام خود را نیز به رنگ آبی هر زمان که برچسب بنابراین شما به راحتی می توانید نقطه آن پیام است.

فرض کنید شما مزاحم نشوید و یا باید اطلاعیه برای پیام های غیر فعال شده است. شما نمی خواهد دریافت هشدار در آن موارد. ذکر شده در اطلاعیه ها فقط در صورتی مکالمه خاموش است و یا unmuted بنابراین هر گونه تلاش برای غیر فعال کردن هشدار را نیز غیر فعال کردن برچسب اطلاعیه ها.

نگه داشتن اتصال شما امن و بدون یک صورتحساب ماهانه. یک عمر برای به اشتراک VPN نامحدود برای تمام دستگاه های خود را با یک بار خرید از این ابزار جدید هک فروشگاه و تماشای Netflix, Hulu و یا بدون محدودیت های منطقه ای.

خرید در حال حاضر (80% off) >

پوشش عکس و تصاویر توسط نلسون اگویلار دو لا فرانترا/ابزار هک

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>