مزیت خرما نسبت به قند و شکر
هر خرمای رطب 20 کیلوکالری انرژی و 5 گرم قند دارد. اگر بخواهیم از نظر تامین ویتامینهایی مانند A و C این میوه را بررسی کنیم، میتوان گفت که یک خرما نمیتواند تامینکننده مهم این ویتامینها در بدن باشد اما وقتی در رژیم غذایی فردی، 4 واحد میوه را در نظر میگیریم، آن فرد میتواند 3 سهم میوه و 3 خرما را به عنوان یک سهم میوه در طول روز مصرف کند.
قند خرما مانند سایر میوهها، مخلوطی قند خرما, کالری خرمااز فروکتوز و گلوکز است و چون این قندها معمولا همراه با فیبر هستند، مصرفشان به قندهای ساده برتری دارد. البته این به هیچ وجه به معنای تاییدی بر زیادهروی در مصرف خرما نیست. خرما هم قند دارد و هم کالری و مصرف بیش از اندازهاش میتواند باعث اضافه وزن و چاقی شود. هر عدد خرما حدود 80 گرم است و نزدیک به 23 درصد آب و مقدار کمی پروتئین دارد. خوردن این میوه برای باز کردن افطار در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است زیرا قند خرما به سادگی جذب میشود و افت قند خون فرد روزهدار را هنگام افطار به سرعت جبران میکند. مصرف خرما به تمام افراد پیشنهاد میشود و هیچکس منع مصرفی برای این میوه ندارد. البته بهتر است بیماران دیابتی، یک سهم میوه خرمای خود را در 3 نوبت مختلف در طول روز مصرف کنند زیرا نمایه گلایسمی (اثر بر میزان قندخون) خرما نسبت به سایر خوراکیها بسیار پایینتر است و مصرف با فاصله آن برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمیکند.مقایسه خرما با قند شکر
مقالات مشابه
- چگونه به باز کردن دکمه صفحه اصلی کلید های میانبر بر روی آی فون خود را
- Luka Doncic: ‘I don’t want to deal with that kind of player.’ Marcus Morris: ‘Cry me a river’
- استثنایی وب سایت - اسباب بازی بادی نشان دادن چگونه به آنجا برسیم
- آخرین: چند Seattle Mariners بازیکنان تست مثبت
- توضیح تجهیزات آزمایشگاهی
- در ساعت: تیمبرولف زمین شماره 1 انتخاب
- اسپنسر Torkelson نشان داده ببر چرا آنها در زمان او شماره 1
- چادر مسافرتی که برنده مشتریان است
- چاپ دی تولید کننده پرده پانچی
- عقاب ثبت نام Jason پطرس به جای براندون بروکس