روش های فشرده در کشاورزی مدرن از طرز به کارگیری گسترده از کودهای شیمیایی در خاک ، اثرات متقابل زیست زنده و الگوهای تأثیر در دسترس بودن منابع در اکوسیستم ها را تغییر و تحول می دهد ، و منجر به ارتقا دوراندیشی از اثرات منفی محیطی می شود. در Arabidopsis thaliana ، گیرنده های گلوتامات (GRLs) شناسایی شده اند که همچنین قادر به اتصال به سایر اسیدهای آمینه هستند (وینسیل و همکاران ، 2012 ؛ فورد و رابرتز ، 2014). این گیرنده ها ، زمانی که به وسیله اسیدهای آمینه فعال می شوند ، توانمند به ایجاد یک سری فرآیندهای فیزیولوژیکی نظیر تهیه جذب نیتروژن هستند (میلر و همکاران ، 2007) ، رشد ریشه (والچ-لیو و فورد ، 2007 ؛ خرید اکسید روی ویلند و همکاران). حساس این حال ، در گزینه اثر قطع شده اسیدهای آمینه در پرورش محصولات زراعی یه خرده شناخته شده است. اساسی همین هم اکنون اسید اگزالیک یکی از از بهترین و متداول ترین مواد آیتم استفاده در این صنعت است. در سراسر دنیا حدود ۳۵٪ از گوگرد از طرز حرارت دادن سنگ سولفید از شیوه دی اکسید گوگرد بدست می آید و این فعالیت در حالا ارتقا است. همچنین برای تولید سولفات آمونیوم هم کاربرد دارد که یک کود دوچندان دارای در نبود گوگرد است. که توانایی شرکت در واکنش های افزایشی همپا آلکن ها را دارد. استفاده از اسیدهای آمینه در محصولات زراعی در سالهای اخیر روشی همگانی بوده میباشد ، هر چند اکثر زمان ها آنها با محصولات مبتنی بر عصاره جلبک یا آشغال های تخمیر شده حیوانات یا این که سبزیجات همراه هستند. اگرچه تأثیر کاربرد اسیدهای آمینه در سال های آخر مستند شده هست ، ولی تعداد یه خرده از آثار مربوط به متاع سویا است. 2017) نشان داد كه گیاهان ذرت در محلول غذایی رقیق شده حاوی مخلوطی از اسیدهای آمینه آزاد تغییراتی را ارائه دیتا اند ، و شامل چندین نسخه میباشد كه فاكتورهای رونویسی را رمزگذاری می كنند ، از گزاره این موردها مربوط به سازمان سلولی ، استرس ، حمل و نقل و متابولیسم و سیگنالینگ هورمونی است. جذب اسیدهای آمینه توسط گیاهان نسبت به جذب NO3- از حیث انرژی عمده سودمند است. ارزیابیها شامل فعالیتهای نیترات ردوکتاز و اورهاز ، نیترات ، اورهید ، تمام اسیدهای آمینه و محتوای نیتروژن کل موجود در برگها و بهره وری بود. تولید کودها، به ویژه کودهای فسفاته از اسید فسفریک در پروسه مرطوب، بیشتر مصرف آخرین اسید سولفوریک می باشد که بیش از ۶۰٪ کل مصرف جهانی در سال ۲۰۲۰ را به خویش اختصاص دیتا است. FA در آزمایش گلخانه ای میزان کل اسیدهای آمینه را افزایش داد. یک حقیقت با دیگر ، نقش اسیدهای آمینه به عنوان یک آرم دهنده در فرآیندهای متعدد فیزیولوژیکی در گیاهان است.
مقالات مشابه
- یانکی ها را بیشتر از تغییر برنامه شکست آرام 9-3
- Lakers go old school in dominating Game 2 win over Trail Blazers
- Daigle's Deep Sleepers
- ستاد گارد مردد خارج از فصل NFL برای مبارزه با بیماری همه گیر
- آموزش شبکه: یادگیری شبکه را چطور و از کجا شروع کنیم
- ده راهها به سرعت شروع ترفیع اسباب بازی
- Joe Burrow: I’ll live off my endorsements and save all my NFL paychecks
- لطمه می زند خیلی خوب: عقاب ساخته شده در QB
- تاریخچه رنگ های غذایی مصنوعی و خطرات سلامتی
- تفاوت شیر فشارشکن و شیرفلکه تنظیم فشار - آریاکوپلینگ